Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Afval in Mechelen

142 bytes toegevoegd, 6 april
k
Containerpark: 'gelijk hetwelk' streamen
''U heeft als particulier uw elektronische identiteitskaart nodig. Een persoon mag gratis bijna alles afleveren wat die in één keer zonder vervoermiddel kan binnendragen via een (omvang beperkende) draaisluis. Dit geldt als 1 gratis bezoek en per gezin kan dit niet meer dan twee keer op eenzelfde dag en is het aantal bezoeken beperkt tot 28 per jaar. Voor al het overige gelden [http://www.ivarem.be/tarieven.html tarieven]. <span style="color:red;">Betalen kan alleen met Bancontact</span>. Voor bedrijven bestaan aparte regels.
''[[#KGA: klein gevaarlijk afval (milieubox)|KGA]] en [[#Grof huisvuil en snoeihout|grofvuil]] moeten naar het containerpark van de <u>eigen gemeente</u> gebracht worden, andere naar gelijk hetwelk. U kan ook [http://www.ivarem.be/recyclageparken_wachtrij de wachtrijen daar in <span style="font-style:italics;">real time</span> bekijken].
''Volg de instructies van de parkwachters! Tijdens de om beurten in het kantoor genomen middagrust van 12.00 tot 13.00 uur, wendt u zich tot een parkopzichter van dienst <u>buiten</u> op het containerpark.''
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
13.372
bewerkingen