Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Heffen

17 bytes verwijderd, 24 feb 2008 12:03
geen bewerkingssamenvatting
==Evenementen in Heffen==
===In tha pub===
Tijdens het kermis weekend '''Kermisweekend van maart/april 2008''' organiseren de '''Chiro ''' samen met de '''wijk Heffen Dorp ''' hun eerste '''Heffense highland gamesHighland Games'''. Wat kan je , naar jaarlijkse gewoonte , nog komen zien in de chiroChiro :*'''fuifFuif''' op vrijdag*'''highland gamesHighland Games, BBQ en optredensOptredens''' op zaterdag*familie terrasjesdag '''Familieterrasjesdag''' tijdens de kermis en '''gratis spek met ei'''' op zondag
De eerste editie gaat door op 28-29-30 maart 2008.
 
*[http://www.inthapub.be/ In tha pub Website]
===Pop Heffen===
Met de opdracht van '''Fata Morgana''', drie jaar geleden, nog in het geheugen, besliste het '''Buurtcomité Heffen Dorp''' om opnieuw uit te pakken met een '''Gratis Popfestival'''. Pop Heffen kadert in het '''Zomers Activiteitenprogramma : Heffen Zomert !'''.
Op 28 juli 2007 verwacht verwachtte men in Heffen '''[[Gunther Neefs]] & the 4band en Frituur Paula'''.
Pop Heffen wordt logistiek ondersteund door de '''Stad [[Mechelen]]''' maar ontvangt voor de rest '''geen andere vorm van Sponsoring'''.
===Grand Prix voor Zeepkisten===
Op zaterdag 25 augustus 2007 wordt werd Heffen omgetoverd tot het '''Francorchamps aan de Zenne'''. En dit voor de eerste '''Grand Prix van Heffen voor Zeepkisten'''.
Iedereen die een '''Zeepkist''' heeft kan had kon deelnemen.
===Pompoendag===
Anonieme gebruiker