Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Heffen

537 bytes toegevoegd, 30 jul 2007 18:03
geen bewerkingssamenvatting
==Evenementen in Heffen==
===Pop Heffen===
Met de opdracht van '''Fata Morgana''', drie jaar geleden, nog in het geheugen, besliste het '''Buurtcomité Heffen Dorp''' om opnieuw uit te pakken met een '''Gratis Popfestival'''. Pop Heffen kadert in het '''Zomers Activiteitenprogramma : Heffen Zomert !'''.
 
Op 28 juli 2007 verwacht men in Heffen '''[[Gunther Neefs]] & the 4band en Frituur Paula'''.
 
Pop Heffen wordt logistiek ondersteund door de '''Stad [[Mechelen]]''' maar ontvangt voor de rest '''geen andere vorm van Sponsoring'''.
 
===Grand Prix voor Zeepkisten===
Op zaterdag 25 augustus 2007 wordt Heffen omgetoverd tot het '''Francorchamps aan de Zenne'''. En dit voor de eerste '''Grand Prix van Heffen voor Zeepkisten'''.
 
Iedereen die een '''Zeepkist''' heeft kan deelnemen.
 
===Pompoendag===
'''Elke derde Zondag van Oktober''' organiseert Heffen een '''Pompoendag''' en wordt het Dorp omgetoverd tot een '''Pompoenendorp'''. Elk jaar werkt tijdens dit Evenement rond een '''thema''' (Thema van 2006 was '''Beestige Boel'''). In 2006 kwamen er '''5.000 mensen''' af op het Spektakel en kon men genieten van een ruim aanbod van '''Kinderanimatie, Oude Volksambachten en Volksspelen, Muziek en Volksdans'''. Eveneens waren er '''Eet-en Drankstandjes''' en kon men genieten van '''Pompoensoep en Pompoenjenever'''. Pompoendag Heffen is een initiatief van '''Chiro Heffen'''.
De volgende Pompoendag wordt gehouden op '''Zondag 21 oktober 2007''' (Dit reeds voor de 8ste maal). ===Grand Prix voor Zeepkisten===Op zaterdag 25 augustus wordt Heffen omgetoverd tot het Francorchamps aan de Zenne. En dit voor de eerste ‘Grand Prix van Heffen voor zeepkisten’. Iedereen die een zeepkist heeft kan deelnemen.
==Externe Links==
Anonieme gebruiker