Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Heffen

369 bytes toegevoegd, 30 jul 2007 08:08
Zeepkistenrace
...
==Pop HeffenGrand Prix voor Zeepkisten==Met de opdracht van '''Fata Morgana''', drie jaar geleden, nog in het geheugen, besliste het '''Buurtcomité Heffen Dorp''' om opnieuw uit te pakken met een '''Gratis Popfestival'''. '''Pop Heffen''' kadert in het '''Zomers Activiteitenprogramma : Heffen Zomert !'''. Op 28 juli 2007 verwacht men in Heffen '''Gunther Neefs & the 4band en Frituur Paula'''.
Tevens staan er nog een heleboel andere evenementen op Op zaterdag 25 augustus wordt Heffen omgetoverd tot het programma, waaronder een '''Grand Francorchamps aan de Zenne. En dit voor de eerste ‘Grand Prix van Heffen voor Zeepkisten'''zeepkisten’. Iedereen die een zeepkist heeft kan deelnemen. Wat we precies verstaan onder ‘zeepkist’ kan je lezen in het wedstrijdreglement. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen. Wanneer je het niet aandurft om zelf te racen kan je je ongetwijfeld amuseren langs het spectaculaire parcours. Wie 12 jaar of jonger is kan op 5 augustus trouwens onder begeleiding een eigen zeepkist bouwen. Deelnemers aan deze workshop zeepkisten bouwen kunnen bovendien GRATIS deelnemen aan de zeepkistenrace.
Pop Voor wie?Voor iedereen. Deelnemers aan de race moeten vooraf inschrijven via [email protected]Wanneer? Zaterdag 25 augustus 2007 vanaf 14.00 uur.Waar? Sint-Amandusstraat, Heffen wordt logistiek ondersteund door de '''Stad [[Mechelen]]''' maar ontvangt voor de rest '''geen andere vorm van Sponsoring''' Prijs?Deelname € 5 per piloot. (maximum 3 piloten per zeepkist) Benodigdheden?Zeepkist Voor meer info, neem een kijkje op www.heffendorp.be
==Evenementen in Heffen==
Anonieme gebruiker