Hoofdpagina: verschil tussen versies

13 bytes verwijderd ,  4 okt 2012 03:18
k
Natuurlijk gratis leesbaar, dat zag men al. Nu 'vrijblijvend' wordt dikwijls 'later toch betalend'. Ik hoop hier eeuwig 'gratis', anders moeten we eens klappen..
(online, layout, account... prima, maar 'usability'? (bruikbaarheid klinkt echter mis). Online, digitaal, internet... ietsje te dikwijls het voor de hand liggende zelfde. Geïntegreerd = gecombineerd; enorm = groot. Kort en krachtig. "Steeds"?)
k (Natuurlijk gratis leesbaar, dat zag men al. Nu 'vrijblijvend' wordt dikwijls 'later toch betalend'. Ik hoop hier eeuwig 'gratis', anders moeten we eens klappen..)
<td width="49.8%" class="MainPageBG" rowspan="3" style="vertical-align:top;margin:0px;padding:0px;padding-left:.7ex;padding-right:.7ex;border:1px solid #cef2e0;background-color:#f2fff9;">
<div style="padding:5px;">
'''Mechelen Mapt''' is een online encyclopedie over Mechelen en berust op vrijwilligerswerk. Het is een onafhankelijk en niet-commercieel project dat als doel heeft zowel de Mechelaar als de niet-Mechelaar een ruim cultureel en historisch inzicht in verband met de stad te bieden, een digitale toegang tot het collectieve geheugen van de Mechelaars: een erfgoed dat we graag gratis met de rest van de wereld delen. Artikels, vaak met een geïntegreerde ''kaart'', belichten alle Mechelse hoekjes en kantjes.
 
Het leuke aan deze website is dat ook '''u''' tot de inhoud kunt bijdragen. Als u [[Speciaal:Aanmelden/signup|een vrijblijvendgratis gebruikersaccount]] aanmaakt, kunt u vrij snel mee aan de slag.
 
Sinds 2006 heeft [[Mechelen Mapt]] een metamorfose gekend. De layout, informatie en het gebruiksgemak van de site zijn er enorm op vooruitgegaan. We stellen het zeker op prijs als u suggesties of opmerkingen met ons zou willen delen en zijn vlot bereikbaar, ook via ons [mailto:[email protected] e-mailadres].
Controleur, emailconfirmed, phantom
18.774

bewerkingen