Hoofdpagina: verschil tussen versies

107 bytes verwijderd ,  4 okt 2012 03:03
online, layout, account... prima, maar 'usability'? (bruikbaarheid klinkt echter mis). Online, digitaal, internet... ietsje te dikwijls het voor de hand liggende zelfde. Geïntegreerd = gecombineerd; enorm = groot. Kort en krachtig. "Steeds"?
(verwelkomingstekstje)
(online, layout, account... prima, maar 'usability'? (bruikbaarheid klinkt echter mis). Online, digitaal, internet... ietsje te dikwijls het voor de hand liggende zelfde. Geïntegreerd = gecombineerd; enorm = groot. Kort en krachtig. "Steeds"?)
<td width="49.8%" class="MainPageBG" rowspan="3" style="vertical-align:top;margin:0px;padding:0px;padding-left:.7ex;padding-right:.7ex;border:1px solid #cef2e0;background-color:#f2fff9;">
<div style="padding:5px;">
'''Mechelen Mapt''' is een online encyclopedie over Mechelen en is berust op vrijwilligerswerk. Het is een onafhankelijk en niet-commercieel project dat als doel heeft zowel de Mechelaar als de niet-Mechelaar in een digitaalruim tijdperkcultureel teen verrijkenhistorisch metinzicht eenin zoverband breed mogelijk culturele en historische kennis. Langsmet de wegstad van het internette bieden wij, een alternatievedigitale toegang tot het collectieve geheugen van de Mechelaar,Mechelaars: een erfgoed dat wijwe graag gratis met de rest van de wereld wensen te delen. Artikels, vaak gecombineerd met een geïntegreerde ''kaart'', brengenbelichten alle Mechelse hoekenhoekjes en kanten in kaartkantjes.
 
Het leuke aan deze website is dat ook '''u''' tot de inhoud kunt bijdragen. WatAls u kunt doen is [[Speciaal:Aanmelden/signup|een vrijblijvend gebruikersaccount]] aanmakenaanmaakt, waarnakunt u vrij snel mee aan de slag kunt.
 
Sinds 2006 heeft [[Mechelen Mapt]] een grote metamorfose gekend. De layout, informatie en usabilityhet gebruiksgemak van de site zijn er enorm op vooruitgegaan. We stellen het zeker op prijs als u suggesties of opmerkingen met ons zou willen delen. Wijen zijn steedsvlot bereikbaar, ook via ons [mailto:[email protected] e-mailadres].
</div>
<!-- -------------------- KAART ---------------------------- -->
Controleur, emailconfirmed, phantom
18.774

bewerkingen