Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Mechelen Mapt:Contact

13 bytes toegevoegd, 13 sep 2012 12:15
Zin boven de verscheidene contactmogelijkheden waarop die betrekking heeft. Beheerders, meervoud, misschien niet altijd; en er staat er maar één. Steeds de methode in vetjes: e-mail, overleg, irc.
::;Als u graag het Mechelen Mapt-team wenst te bereiken, kan dat op verschillende manieren.<br />
::''Let wel, van de site en uit de e-mailbox worden spam, reclame en andere inacceptabele bijdragen verwijderd; zulks kan tot ogenblikkelijke uitsluiting van de plaatser of afzender leiden.'':#Voor algemene berichten raden wij u aan het '''e-mailadres''' te benutten; dat is [mailto:[email protected] [email protected]]. Een van onze beheerders zal u binnen korte tijd kunnen antwoorden. Van de site en uit de e-mailbox worden spam, reclame en andere inacceptabele bijdragen verwijderd, zulke kunnen ogenblikkelijke uitsluiting van de plaatser of afzender tot gevolg hebben.:#Onze U kan ons ook steeds bereiken via de '''beheerdersoverlegpagina van een beheerder''' kunt u altijd bereiken via hun overlegpagina (antwoord krijgt u op diezelfde pagina):
:#*[[Overleg_gebruiker:CartoonistHenning|CartoonistHenning]] - Algemeen beheerder.
:#IRC - Mechelen Mapt heeft ook een '''irc-kanaal'''. Hier kunnen publiek discussies gevoerd worden, maar ook andere vragen zijn welkom. Dit kanaal is bereikbaar via freenode en iedereen die de nodige applicaties voor IRC heeft, kan op deze chat komen. Klik door naar onze chat via [irc://freenode.net/mechelenmapt irc://freenode/mechelenmapt].
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
13.494
bewerkingen