Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Mechelen Mapt:Contact

260 bytes toegevoegd, 13 sep 2012 11:19
Herschreven tekst 'Belangrijk' ("niks te maken met" klonk nogal vijandig, aanvulling dat spammen risico's met zich brengt), in opgemaakt kadertje. Grammatica: 'adres' is onzijdig.
{{DISPLAYTITLE:Contact}}
{{menu}}
<div><center><div style="border:1px solid #88C;padding:8px;width:57ex;text-align:center;"><p style="text-align:center;width:100%;">BELANGRIJK:</p><p style="text-align:left;">Wij zijn Mechelen Mapt, de internetencyclopedie over Mechelen.<br />We zijn geen toeristeninfo en arrangeren evenmin evenementen.<br />We zijn volkomen onafhankelijk van de Mechelse stadsdiensten,<br />en hebben geen bindingen met welk bedrijf of instelling dan ook.</p></div></center></div>
BELANGRIJK: Wij zijn Mechelen Mapt, de internetencyclopedie over Mechelen. Wij hebben niks te maken met de Mechelse stadsdiensten en zijn ook geen toeristeninfo. Wij arrangeren geen evenementen, of hebben evenmin relaties met welk bedrijf/instelling dan ook.
   ::;Als u graag het Mechelen Mapt-team wenst te bereiken, kan dat op verschillende manieren.<br/>:#Voor algemene berichten raden wij u aan het '''e-mailadres''' te raadplegen. Deze Dat is [mailto:[email protected] [email protected]]. Een van onze beheerders zal u binnen korte tijd kunnen antwoorden. Spam, reclame en andere inacceptabele berichten worden verwijderden kunnen latere bewerkingen door de plaatser blokkeren.
:#Onze '''beheerders''' kunt u altijd bereiken via hun overlegpagina (antwoord krijgt u op diezelfde pagina):
:#*[[Overleg_gebruiker:CartoonistHenning|CartoonistHenning]] - Algemeen beheerder.
:#IRC - Mechelen Mapt heeft ook een '''irc-kanaal'''. Hier kunnen publiek discussies gevoerd worden, maar ook andere vragen zijn welkom. Dit kanaal is bereikbaar via freenode en iedereen die de nodige applicaties voor IRC heeft, kan op deze chat komen. Klik door naar onze chat via [irc://freenode.net/mechelenmapt irc://freenode/mechelenmapt].
 
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
13.494
bewerkingen