Mechelen Mapt:Privacybeleid: verschil tussen versies

1.386 bytes toegevoegd ,  14 aug 2011 02:34
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Op Mechelen Mapt is het aan te raden een gratis gebruiker aan te maken. Een gebruiker heet met andere woorden ook "account", "pseudoniem", "user", "inloggen", ... Bij ...')
{{TOCrechts}}
Op Mechelen Mapt is het aan te raden een gratis gebruiker aan te maken. Een gebruiker heet met andere woorden ook "account", "pseudoniem", "user", "inloggen", ... Bij het aanmaken van een gebruiker moet u uw gewenste pseudnoniem invullen en tweemaal uw wachtwoord intypen. E-mail of echte naam kunnen naar wens ingevuld worden, maar dat hoeft niet. Wel is het aan te raden uw e-mailadres op te geven, zodat u per e-mail gewaarschuwd wordt bij updates die u wenst te ontvangen.
 
** er geen krediet voor uw bijdragen wordt geleverd, gezien alle bijdragen op deze site tot de gemeenschap behoren en niet tot 1 enkel individu;
* er extra rechten bijkomen, zoals bestanden uploaden en pagina's hernoemen (misbruik wordt bestraft!);
* u na aanmaak steeds weer dezelfde gebruiker benuttigt en geen nieuwe gebruiker aanmaakt.
* het beleid, inclusief dit privacybeleid, in werking treedt vanaf het moment dat u een wijzing aanbrengt (opslaat) op deze site.
 
==Gebruiker aanmaken==
* Nieuwe gebruiker aanmaken: [[Speciaal:Aanmelden/signup|het aanmeldformulier]]
 
==Wachtwoord vergeten?==
U bent uw wachtwoord vergeten en u heeft geen e-mailadres ingesteld om uw wachtwoord te achterhalen, dan [mailto:[email protected] stuurt u best een '''e-mail''' direct naar de sitebeheerder zelf].
 
==Gebruiker verwijderen/hernoemen==
;Verwijderen
U heeft ten alle tijden het recht om uw gebruiker te laten verwijderen. Maar voor u dit aanvraagt, toch even voor de duidelijkheid:
* Indien u uw [[Speciaal:MyPage|gebruikerspagina]] wilt laten verwijderen, kan dit altijd zonder dat uw gebruiker moet gesuspendeerd worden. Haal de pagina leeg en vermeld in de samenvatting 'te verwijderen'. Dan zal er een beheerder langskomen en de pagina verwijderen. U kunt de pagina steeds weer terug aanmaken, of desnoods de verwijderde versie terug opvragen (aan te vragen bij een beheerder).
 
Een gebruiker kunt u niet zelf verwijderen. Hiervoor moet u [mailto:[email protected] een '''e-mail''' sturen] naar de sitebeheerder.
 
;Hernoemen
U kunt ook steeds een naamsverandering voor uw gebruiker overwegen. Dit kunt u evenmin zelf doen, hiervoor moet u [mailto:[email protected] een '''e-mail''' sturen] naar de sitebeheerder.
 
==Zie ook==
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
2.494

bewerkingen