Mechelen Mapt:Controlegebruiker: verschil tussen versies

(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een '''controlegebruiker''' of '''checkuser''' staat in voor het controleren van IP-adressen. Meestal krijgt een beheerder automatisch die ...')
 
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{DISPLAYTITLE:Controlegebruiker}} '''Controlegebruikers''' zijn gebruikers die ook de bevoegdheid hebben om openbare internetadressen van andere gebruikers op te spor...')
 
(3 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
  +
{{DISPLAYTITLE:Controlegebruiker}}
Een '''controlegebruiker''' of '''checkuser''' staat in voor het controleren van IP-adressen. Meestal krijgt een [[Mechelen Mapt:Beheerder|beheerder]] automatisch die functie.
 
  +
'''Controlegebruikers''' zijn gebruikers die ook de bevoegdheid hebben om openbare internetadressen van andere gebruikers op te sporen. De tool is handig om sokpoppen (kopieën van gebruikers) te bestrijden. Meestal krijgen alleen admins deze functie.
  +
  +
[[Categorie:Mechelen Mapt]]

Huidige versie van 20 nov 2011 om 15:00

Controlegebruikers zijn gebruikers die ook de bevoegdheid hebben om openbare internetadressen van andere gebruikers op te sporen. De tool is handig om sokpoppen (kopieën van gebruikers) te bestrijden. Meestal krijgen alleen admins deze functie.